شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
منورشایسته خوی ،مدیر مکتب نرجس

حوزه /مدیر مکتب نرجس(س) با بیان اینکه امام خمینی (ره) با تأسی به حضرت زهرا(س) انقلابی ایجاد کرد که پس از ۴۰ سال تمام مستکبران و ددمنشان عالم را زمین گیر کرده است، افزود: دشمنان این نظام خودشان اعتراف می کنند که ایران آبروی ما را برد؛ انقلابی که فریاد عدالت خواهانه و عدالت جویانه آن در تمام دوران بشریت طنین انداز گشته و تمام مظلومان و عدالتخواهان عالم را به دنبال خود روانه کرده است.

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از مشهد ، منور شایسته خوی مدیر مکتب نرجس(س) مشهد در کنگره بانوی بافضیلت، در محل موسسه علمی حوزوی مکتب نرجس  با اشاره به جایگاه  حضرت فاطمه(س) به عنوان نمونه و اسوه بانوان، گفت: جهاد، مبارزه، دانش، سخنوری، فداکاری، شوهرداری، مادری ، همسری، مهاجرت و حضور در همه میدان های سیاسی و نظامی و انقلابی و برجستگی های همه جانبه او که مردهای بزرگ را در مقابلش به خضوع وادار می کرد، همه این ویژگی ها باعث شده است، این بانو را الگوی زن مسلمان بیان کرد.

وی ادامه داد: الگو بودن فاطمه زهرا(س) در دوران کودکی بعد از هجرت پیامبر(ص) به مدینه، در داخل مدینه و این که در همه قضایای عمومی آن روز پدرش حضور داشت، نشان دهنده نقش زن در نظام اسلامی است.

مدیر مکتب نرجس(س) مشهد با بیان اینکه حضرت زهرا(س) فرشته نجات انسان ها در طول تاریخ است، اظهار کرد: حضرت فاطمه(س) که دارای اراده قوی، عزم راسخ، گذشت و فداکاری است مانند سنگ الماسی می شود که همه این حرف ها بر روی آن می چرخد. دشوارترین چرخ ها را باید بر روی سخت ترین پایه ها و قاعده ها بچرخانند. این چرخ عظیم تاریخ اسلام و امتحان های دشوار در همان دوران کوتاه، بر روی دوش حضرت فاطمه (س) بوده است .

وی با بیان اینکه امام خمینی (ره) با تأسی به حضرت زهرا(س) انقلابی ایجاد کرد که پس از 40 سال تمام مستکبران و ددمنشان عالم را زمین گیر کرده است، افزود: دشمنان این نظام خودشان اعتراف می کنند که ایران آبروی ما را برد؛ انقلابی که فریاد عدالت خواهانه و عدالت جویانه آن تمام بشریت را طنین انداز گشته و تمام مظلومان و عدالتخواهان عالم را به دنبال خود روانه کرده است.

وی با اشاره به ویژگی های زنان گفت: زن با نقاط قوت زنانه خودکه خداوند در وجودش قرار داده،  همراه با ایمان عمیق، استقرار ناشی از اتکاء به خداوند و عفت و پاکدامنی که فضای پیرامونی او را نورانیت می بخشد می تواند در جامعه یک نقش استثنایی ایفا کند که هیچ مردی قادر به ایفای چنین نقشی نیست و زنانی این چنینی مایه افتخار و مباهات جمهوری اسلامی هستند. زنانی که در سایه ایمان و معرفت و معلومات توأم با ایستادگی و مقاومت در مقابل دشمنان در هر عرصه ای مؤثر واقع شوند.

شایسته خوی بااشاره به فعالیت های زنان در چهل سال گذشته، اظهار داشت: وفاداری زنان، عواطف زنان، حضور زنان در میدان های مختلف، در راهپیمایی ها و در انتخابات و پشت جبهه ها و سایر عرصه ها نمی بود، قطعا و یقیناً حرکت عظیم مردمی نمی توانست اینگونه شکل پیدا کند و ادامه یابد.

وی افزود: در هر میدانی که بانوان مسئولانه وارد شده اند پیشرفت در آن میدان چند برابر شده است. خانم طاهایی(ره) با تأسی به سیره مادر بزرگوارش عهده دار تعلیم و تربیت بانوان در بخش ها و نقش های مختلف گردید و در طول دوره زندگی پربرکت خود انسانهایی را تربیت کرد که هریک منشأ تأثیرات بسزایی در عرصه سیاسی، اجتماعی،خانوادگی، اقتصادی، اخلاقی و تربیتی گشته اند.

 شایسته خوی در پایان گفت: بانوانی مانند شهیده بنت الهدی صدر متأثر از انقلاب اسلامی ایران و به پشتوانه معارف حقه، قدم در مسیری گذاشتند که ویژگی های آن ایثار، مقاومت، فداکاری، پشتکار، اخلاص و خستگی ناپذیری بود.

رحمت آبادی، معاون پژوهش مدرسه علمیه حضرت نرجس(س) مشهد نیز در سخنانی گفت: بخش پژوهش توسط استاد طاهایی(ره) در دو گروه شیعه شناسی و مطالعات زن و خانواده از سال 88 کار خود را شروع کرد و مجوز رسمی خود را با اولین مرکز پژوهش جامعه المصطفی دریافت  کرد.

وی ادامه داد: طرحنامه با پیشنهاد مدیریت و پیگیری ها و همکاری جامعه المصطفی برای دریافت ISC نوشته و ریز موضوعات ارائه و این رتبه با عنوان کنگره بانوان شیعه داده شد که در واقع این مدرسه برای اولین بار در بین حوزه های علمیه خواهران، موفق به کسب چنین درجه ای گردید.

رحمت آبادی اظهار داشت: این پایگاه جزو 4 پایگاه اصلی نمایه کردن مجلات است که از اعتبار بالایی برخوردار است.

وی در خصوص فرآیند دریافت مقالات گفت: 170 مقاله به دبیرخانه کنگره ارسال شده که از میان  140 نسخه از طریق اینترنت و 30 مقاله به صورت دستی ثبت شده است.

معاون پژوهش مدرسه علمیه حضرت نرجس(س) مشهد افزود: در کنار دریافت مقاله از ملیت های لبنان، عراق، هند، پاکستان و افغانستان، از استان های مرکزی، تهران، یزد، سمنان، گلستان، قم، گیلان، اصفهان، بوشهر، خوزستان، خراسان شمالی و رضوی ز قالای ارسال شده که در این میان از 35 مقاله برتر تقدیر شد.

انتهای پیام ۳۱۳/۲۴

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha